PALVELUT

Vuokraa koodari

Tarvitsetko luotettavaa ja itseohjautuvaa Full-stack ohjelmistokehittäjää, joka pystyy toimimaan osana tiimiäsi ja tuomaan arvokkaita näkökulmia projektiisi? Wilcode tarjoaa projekteihin joustavasti ohjelmistokehitystä erilaisilla allokaatioilla tarpeesi mukaan. Oli kyseessä uuden projektin käynnistäminen tai jo tuotannossa toimivan sovelluksen jatkokehitys, on Wilcoden koodari erinomainen valinta ohjelmistoprojektiisi.

Lue lisää

Sovelluskehitys ja
käyttöliittymäsuunnittelu

Onko yritystoiminnallasi pullonkaula, joka vaikeuttaa liiketoimintaasi? Voisiko ratkaisu olla räätälöity verkkosovellus, kuten uusi asianhallintajärjestelmä? Vai oletko perustamassa Start-Up yritystä, jonka liiketoiminnan keskiössä olisi ideoimasi maailman mullistava sovellus? Wilcoden avulla räätälöidyt verkkosovellukset toteutetaan kustannustehokkaasti moderneilla tekniikoilla ja ideoista tehdään totta!

Lue lisää

Kotisivut ja verkkokaupat

Suunnittelemme visuaalisesti vaikuttavat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut. Teknisen toteutuksen toteutamme Webflow-alustalla tai käsin koodattuna. Lopputuloksena syntyy verkkosivustoja, jotka yhdistää tyylikkään ulkoasun ja teknisen toimivuuden saumattomasti.

Lue lisää

Tekninen ylläpito

Halutessasi projektisi siirtyy valmistuttuaan tekniseen ylläpitoon. Verkkomaailma kehittyy jatkuvasti ja palvelimet sekä ohjelmakoodit vaativat säännöllisiä päivityksiä. Unohda vanhanaikaiset toimiston nurkassa pölyttyvät palvelinkoneet ja anna Wilcoden pitää huolta ohjelmistoistasi korkealuokkaisilla ja luotettavilla pilvipalvelimilla.

Lue lisää

Ota yhteyttä