PALVELUT

Ohjelmistokehittäjä projektiin

Tarvitsetko luotettavaa ja itseohjautuvaa Full-stack ohjelmistokehittäjää, joka pystyy toimimaan osana tiimiäsi ja tuomaan arvokkaita näkökulmia projektiisi? Wilcode tarjoaa projekteihin joustavasti ohjelmistokehitystä erilaisilla allokaatioilla tarpeesi mukaan. Oli kyseessä uuden projektin käynnistäminen tai jo tuotannossa toimivan sovelluksen jatkokehitys, on Wilcoden ohjelmistokehittäjä erinomainen valinta ohjelmistoprojektiisi.


Todellinen esimerkki:
Ohjelmistoyritys-asiakkaalla oli oma pitkään tuotantokäytössä ollut ohjelmisto ja sen parissa työskenteli heidän oma kehittäjätiiminsä. Kiireistä johtuen he päättivät ulkoistaa uuden toiminnallisuuden suunnittelun ja kehityksen Wilcodelle. Wilcoden kehittäjä työskenteli pääosin itsenäisesti toiminnallisuuden parissa, osallistuen olennaisiin palavereihin asiakkaan kehittäjätiimin kanssa. Projektin edetessä Wilcode teki tiivistä yhteistyötä asiakkaan kehittäjätiimin kanssa saattaakseen uuden toiminnallisuuden osaksi asiakkaan ohjelmistoa. Toiminnallisuus valmistui aikataulussa ja lopputuloksesta tuli asiakkaan toiveiden mukainen.

Wilcodella osataan useita eri ohjelmointikieliä ja -tekniikoita. Tässä niistä lyhyesti olennaisimmat:

TypeScript
JavaScript
HTML
CSS
PHP
Java
C#
.NET
React
Redux
Angular
Node.js
Docker
Git
SQL-tietokannat
NoSQL-tietokannat
Amazon Web Services
Google Cloud Platform
Linux-palvelimet

Lue lisää

Räätälöity verkkosovellus

Onko yritystoiminnallasi pullonkaula, joka vaikeuttaa liiketoimintaasi? Voisiko ratkaisu olla räätälöity verkkosovellus, kuten uusi verkkokauppa tai asianhallintajärjestelmä? Vai oletko perustamassa Start-Up yritystä, jonka liiketoiminnan keskiössä olisi ideoimasi maailman mullistava sovellus? Wilcoden avulla räätälöidyt verkkosovellukset toteutetaan kustannustehokkaasti moderneilla tekniikoilla ja ideoista tehdään totta!

Todellinen esimerkki: Tukkumyyjä-asiakkaalla oli vanhentunut verkkokauppa ja erillinen asianhallintajärjestelmä. Asiakas tarvitsi uuden verkkokaupan, mutta ei halunnut luopua asianhallintajärjestelmästään, koska se sisälsi kaikki liiketoiminnan kannalta oleelliset tiedot. Wilcode ratkaisi ongelman suunnittelemalla ja toteuttamalla asiakkaalle täysin uniikin ja räätälöidyn verkkokaupan, josta muodostettiin yhteys rajapinnan avulla asiakkaan käytössä olleeseen asianhallintajärjestelmään. Uuteen verkkokauppaan pystytään jatkokehittämään uusia ominaisuuksia tarpeen mukaan, eikä asiakkaan enää tarvitse pelätä ongelmia verkkopalveluidensa käytettävyydessä.

Termillä "verkkopalvelu" voidaan viitata useaan erilaiseen toteutukseen. Tässä niistä olennaisimmat aakkosjärjestyksessä:

Asianhallintajärjestelmä
Minimum Viable Product (MVP)
Progressive Web App (PWA)
Rajapinta (API)
Sisällönhallintajärjestelmä (CMS)
Verkkokauppa
Verkkosivut
Verkkosovellus

Lue lisää

Verkkosivut

Olemme verkkosivustojen suunnittelun ja toteutuksen asiantuntijayritys. Suunnittelemme visuaalisesti vaikuttavat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut suunnittelutyökalulla. Teknisen toteutuksen toteutamme Webflow-alustalla. Lopputuloksena syntyy verkkosivustoja, jotka yhdistää tyylikkään ulkoasun ja teknisen toimivuuden saumattomasti.

Meidän kautta saat verkkosivuston, joka yhdistää sujuvan käyttökokemuksen ja visuaalisen houkuttelevuuden. Webflow sivustot ovat tunnettuja nopeasta latausajasta ja sujuvasta suorituskyvystä. Tämä parantaa sekä käyttäjäkokemusta että hakukoneiden sijoituksia. Sisällönhallinnan helppokäyttöisyys mahdollistaa sinulle vaivattoman sisällön päivityksen ilman erillistä teknistä osaamista. Halutessasi huolehdimme verkkosivustosi ylläpidosta. Näin voit keskittyä ydinliiketoimintaasi, kun me varmistamme, että verkkosivustosi toimii moitteettomasti.

Lue lisää

Tekninen ylläpito

Lähtökohtaisesti jokainen Wilcoden projekti siirtyy valmistuttuaan tekniseen ylläpitoon. Verkkomaailma kehittyy jatkuvasti ja palvelimet sekä ohjelmakoodit vaativat säännöllisiä päivityksiä. Unohda vanhanaikaiset toimiston nurkassa pölyttyvät palvelinkoneet ja anna Wilcoden pitää huolta ohjelmistoistasi korkealuokkaisilla ja luotettavilla pilvipalvelimilla.

Todellinen esimerkki: Kiinteistönvälitys yritys-asiakas tarvitsi uudet verkkosivut, jotka mukailisivat yrityksen brändiä ja erottuisivat kilpailijoista. Lisäksi sivustolle haluttiin näkyviin kaikki asiakkaan omat välityskohteet tietoineen. Wilcode laati ensin asiakkaan toiveiden pohjalta sivustosta havainnekuvat, joita asiakas sai kommentoida. Tämän jälkeen verkkosivuja lähdettiin koodaamaan kommenttien pohjalta ja muutamaa viikkoa myöhemmin asiakkaalla oli käytössään toiveiden mukaiset räätälöidyt verkkosivut, joihin oli myös toteutettu integraatio kolmannen osapuolen palveluun välityskohteiden tietoja varten.

Lue lisää

Ota yhteyttä